COVID-19 OPPDATERING

På grunn av Covid-19 situasjonen i Norge så har vi måttet tilpasse våre tilbud slik at vi bidrar til trygge reiser i Norge. Vi setter alltid sikkerheten høyest for å sikre våre gjester mot alt vi kan.

Kansellering

Vi har gode vilkår for våre gjester når det gjelder kansellering. Vi har bestemt oss for å tilby full refusjon for alle kanselleringer som skjer på grunn av COVID-19 inntil det er 30 dager til reise. Vi oppfordrer alle våre gjester til å skaffe seg reiseforsikring fordi da er kansellering mulig uansett hvor kort tid det er til reisestart.

Vi booker kun grupper

Alle som reiser med oss i år må reise som en gruppe, hvis de skal bo hos oss. Når det gjelder villmarksturer hvor vi bor ute i naturen og alle har eget telt så ser vi bort fra regelen. Vi blander ikke våre gjester og booker ikke flere grupper samtidig for å ha større kontroll når det gjelder COVID-19 viruset. Hvis du booker tur alene til oss så må du være alene med en guide hele uken.

Vi booker kun Nordmenn

Vi tar kun imot gjester fra Norge denne sesongen, slik at vi minsker smittefare fra andre land. Det kan bli mulig å reise til Norge fra andre land i løpet av sesongen, men vi ønsker kun å ta imot Nordmenn i år.

Overnattinger

Vi tilbyr ikke overnatting i hus lenger og alle våre gjester bor i telt ved fiskeplassene. Vi har hverken kapasitet eller kompetanse til å drive desifisering av et helt hus flere ganger i uken, så med telt blir dette problemet enklere.  

Priser i 2020

Vi har endret prisene på alle bookinger som kommer inn fra 1. mai 2020 på grunn av endring av tilbudet.

Gruppegebyr kr. 4990 per gruppe

Gruppegebyret vil være samme på alle våre aktiviteter i 2020.