GRATIS BluBlocker Viper fiskebriller til en verdi av kr. 1199,- til deg og alle dine fiskevenner! Vi gir bort briller til alle som bestiller fisketur hos oss i sommer.

Klikk her for å reservere fiske til Finnmark. 

Bruk rabattkoden blublocker ved reservering av fisketur. Du kan velge mellom helikoptertur eller guidet fiske i Kautokeino, og alle som reiser sammen med deg får egne fiskebriller. Ikke la sjansen gå i fra deg, utnytt muligheten nå. 

fisketur i finnmark
Klikk på bildet for å se årets råreste Fisketur i Finnmark

BluBlocker Viper polariserte briller til fisketur

BluBlocker Viper polariserte fiskebriller er spesielt utviklet av NASA til romfart og holder ekstremt høy kvalitet. Vi har testet brillene under fisketur og kan garantere at de lever opptil forventningene dine, de både beskytter øynene mot fluer og sol samtidig som du får ørneblikk nedi vannet. Du ser rett og slett alt, det er ganske utrolig å fiske med disse for første gang. Noen omtaler brillene som verdens råeste polariserte fiskebriller. Dersom du skal på årets råeste tur så er det greit å ha med verdens beste fiskebriller. 

BluBlocker Viper Fiskebriller

Hvorfor polariserte fiskebriller

Når du fisker så er det alltid bra å beskytte øynene! Det er også utrolig bra dersom brillene gjør at du kan se fisken i vannet. Det finnes en rekke grunner til å skaffe seg fiskebriller, men se heller filmen under for å se hvorfor du behøver BluBlocker Viper polariserte fiskebriller.