Fiske på Finnmarksvidda

Fiske i Finnmark | Opplev stillheten i villmarka ved bortgjemte perler med vakker stor ørret, stor sik, harr og kanskje et fiske i verdensklasse. Vårt fokus er å ta deg med til de beste fiskeplassene som vi er blitt kjent med etter flere generasjoner med fiske i Finnmark. Kanskje vi kan hjelpe deg å få oppleve ditt livs fiskedrøm?

Kun 599 per dag

Fiske i Finnmark

Din Finnmarkstur tar under 5 timer

Nesten uansett hvor i Norge du sitter akkurat nå tar det under fem timer før du står midt i elva hos oss i Finnmark. Flyturen tiL Alta tar mindre enn 2 timer og kjøretur til Norvilt Lodge tar litt over en time, og derfor behøver de aller fleste mindre enn 5 timer for å komme seg hit. 

Norvilt Lodge

I Kautokeino bor du i hytte/leilighet sammen med din gruppe og her har du tilgang til høyhastighets internett, kabel tv, dusj/toalett, vaskemaskin, kjøleskap, komfyr, fryseboks, god seng inkl. sengetøy og det du behøver for behagelig opphold. Du behøver kun å ta med personlig utstyr til oppholdet. Vi setter pris på god nattesøvn etter lange dager på fisketur.

Norvilt Wilderness Camp

Vi har også egne camp ute ved utvalgte fiskeplasser dersom du er en av de som ønsker å bli natten utendørs. Våre Outwell telt har 3-4 soverom, luftmadrasser, bord og stoler, samt utstyr til å lage mat. De fleste vil selvfølgelig tilberede fisk mens de er der. Ved leiren har du 100 % oversikt over klekkinger og ellers fiskeforhold, så alt du behøver å gjøre er å ta noen steg ut av teltet for å fiske når det er høyt aktivitetsnivå. Denne leiren er aller best for de som har scooter, fordi ellers må man belage seg på 20-40 minutter vandring. Scooter kjører man via GPS helt til campen.

Daglige fisketurer

I motsetning til fjellturer byr denne pakken på ekstrem mobilitet slik at vi får prøvd mange fiskeplasser i løpet av en uke. Våre guider tar gjestene med til utvalgte fiskeplasser daglig og fisker sammen med gruppen opptil 10. timer i løpet av dagen. I tillegg til ekstrem mobilitet får man god variasjon med høy spenningsnivå.

Hvis gjestene ønsker å ta fisket til et helt nytt nivå kan vi tilby utleie av scooter til symbolsk sum. Det betyr at man kan selv velge fiskeplass fra vårt GPS kartotek og fiske så lenge man ønsker i løpet av dagen, samtidig som man kan dra og komme som man selv ønsker. Man slipper å gå et eneste meter i løpet av uken fordi man kan kjøre helt til elvekanten på de aller fleste fiskeplasser.

Alder og nedsatt helse er ingen hindring for oss! Vi har solid erfaring både med funksjonshemmede og eldre fiskere med spesielle behov, så ta gjerne kontakt så skreddersyr vi en uke for dere.

Hvem passer fisketur til Finnmark til?

Denne pakken passer for deg med 100 % fokus på fiske og spesielt dersom fokus er på stor fisk. Vi bryr oss ikke om du er nybegynner eller profesjonell, og dersom du behøver hjelp av oss med fiske så er vi her for deg.

Alder eller nedsatt helse er i utgangspunktet ingen hindring for å være med oss. Vi kan tilpasse våre turer slik at en når destinasjonene på en enkel og komfortabel måte. 

Detaljer om pakken

Hva trenger du til fiske i Finnmark?

Inkludert i pakken

 • Antall deltakere: 4-5 personer
 • Transport fra/til lufthavn: Inkludert
 • Transport daglig: Inkludert
 • Guiding daglig: Inkludert

Ikke inkludert i pakken

 • Mat er ikke inkludert i prisen, men transport til butikk daglig er inkludert.
 • Fiskekort er ikke inkludert i prisen (koster ca. 70-100 per dag).
 • Flyreise er ikke inkludert i prisen.
 • Sovepose / Dyne
 • Leie av scooter til utvidet mobilitet

Bør pakkes med

 • Sovepose eller pledd
 • Beskyttelse mot insekter (myggspray, mygghatt, myggolje, o.l.)
 • Fiskeutstyr – inkludert alt utstyr til fiske
 • Ryggsekk til dagsturer
 • Solbriller og solkrem
 • Turklær, tursko og nødvendig dagsturutstyr

Reservasjonsgebyr

Ved bestilling av pakkereise hos oss tilkommer et reservasjonsgebyr per gruppe på kr. 2.000,- med forfall 7 dager etter bestilling. Vær oppmerksom på at reservasjonsgebyr ikke er refunderbar ved avbestilling av reise ved senere tidspunkt. Resten av pakken kan avbestilles iht. pakkereiseloven, se vilkår for reservasjoner.

Anbefalte forsikringer

Ved bestilling av pakkereise hos oss oppfordres alle å ha reiseforsikring med avbestillingsbeskyttelse, samt forsikring som dekker skade på utstyr og andre uforutsette kostnader under reisen. En slik forsikring kan bestilles hos de fleste forsikringsselskap og benyttes på alle reisene som gjennomføres av familien, og det koster ikke mange kroner per år.

Dersom du ønsker en mer eksklusiv pakke så kan du få med deg dine venner på fisketur med helikopter i Nord Norge.