Fisketur til Finnmarksvidda

Fiske i Finnmark | Opplev stillheten i villmarka ved bortgjemte perler med vakker stor ørret, stor sik, harr og kanskje et fiske i verdensklasse. Vårt fokus er å ta deg med til de beste fiskeplassene som vi er blitt kjent med etter flere generasjoner med fiske i Finnmark. Kanskje vi kan hjelpe deg å få oppleve ditt livs fiskedrøm?

Din Finnmarksoppevelse

Du reiser fra din nærmeste flyplass til Alta lufthavn i Finnmark. Turen tar normalt sett under 2 timer på de lengste flyvningene. Fra Alta lufthavn blir du hentet av Norvilt og kjørt til Kautokeino hvor alle fiskere samles. Turen til Kautokeino tar ca. 1,5 timer og på turen passerer vi mange fine fiskeplasser, fosser og vidde.

Norvilt Lodge i Kautokeino

I Kautokeino bor du i hytte/leilighet sammen med din gruppe og her har du tilgang til høyhastighets internett, kabel tv, dusj/toalett, vaskemaskin, kjøleskap, komfyr, fryseboks, god seng inkl. sengetøy og det du behøver for behagelig opphold. Du behøver kun å ta med personlig utstyr til oppholdet. Vi setter pris på god nattesøvn etter lange dager på fisketur.

Fisketurer daglig

I motsetning til fjellturer byr denne pakken på ekstrem mobilitet slik at vi får prøvd mange fiskeplasser i løpet av en uke. Våre guider tar gjestene med til utvalgte fiskeplasser daglig og fisker sammen med gruppen opptil 10. timer i løpet av dagen. I tillegg til ekstrem mobilitet får man god variasjon med høy spenningsnivå.

Hvis gjestene ønsker å ta fisket til et helt nytt nivå kan vi tilby utleie av scooter til symbolsk sum. Det betyr at man kan selv velge fiskeplass fra vårt GPS kartotek og fiske så lenge man ønsker i løpet av dagen, samtidig som man kan dra og komme som man selv ønsker. Man slipper å gå et eneste meter i løpet av uken fordi man kan kjøre helt til elvekanten på de aller fleste fiskeplasser.

Norvilt Wilderness Camp

Vi har også egne camp ute ved utvalgte fiskeplasser dersom du er en av de som ønsker å bli natten utendørs. Våre Outwell telt har 3-4 soverom, luftmadrasser, bord og stoler, samt utstyr til å lage mat. De fleste vil selvfølgelig tilberede fisk mens de er der. Ved leiren har du 100 % oversikt over klekkinger og ellers fiskeforhold, så alt du behøver å gjøre er å ta noen steg ut av teltet for å fiske når det er høyt aktivitetsnivå. Denne leiren er aller best for de som har scooter, fordi ellers må man belage seg på 20-40 minutter vandring. Scooter kjører man via GPS helt til campen.

Er du klar for fiske i Finnmark?

Har du spørsmål eller ønsker å reservere tur med oss? Kontakt oss på telefon 411 22 155 eller e-post post@norvilt.com for uforpliktende samtale om fiske i Finnmark. Når du har bestilt tur med oss så organiserer vi absolutt alt før du kommer, slik at du kan fokusere på fiske i stedet for praktiske ting.

Vår målsetning er at du skal lykkes med fiske og få opplevelser som du ikke finner noen andre steder. Vi har godt nettverk av fiskere som rapporterer daglig om lokale fiskeforhold og det gjør at våre guider kan sørge for du alltid fisker der forholdene er best.

Hvem passer pakken til?

Denne pakken passer for deg med 100 % fokus på fiske og spesielt dersom fokus er på stor fisk. Vi bryr oss ikke om du er nybegynner eller profesjonell, og dersom du behøver hjelp av oss med fiske så er vi her for deg.

Alder og nedsatt helse er ingen hindring for oss! Vi har solid erfaring både med funksjonshemmede og eldre fiskere med spesielle behov, så ta gjerne kontakt så skreddersyr vi en uke for dere.

Alder eller nedsatt helse er i utgangspunktet ingen hindring for å være med oss. Vi kan tilpasse våre turer slik at en når destinasjonene på en enkel og komfortabel måte. 

Innhold i pakken

 • Antall deltakere per gruppe: 4-5 personer
 • Transport fra/til lufthavn: Inkludert
 • Transport daglig: Inkludert
 • Guiding daglig: Inkludert

Alle gjester bør ha med seg følgende:

 • Sovepose eller pledd
 • Beskyttelse mot insekter (myggspray, mygghatt, myggolje, o.l.)
 • Fiskeutstyr – inkludert alt utstyr til fiske
 • Ryggsekk til dagsturer
 • Solbriller og solkrem
 • Turklær, tursko og nødvendig dagsturutstyr

Reservasjonsgebyr

Ved bestilling av pakkereise hos oss tilkommer et reservasjonsgebyr per gruppe på kr. 2.000,- med forfall 7 dager etter bestilling. Vær oppmerksom på at reservasjonsgebyr ikke er refunderbar ved avbestilling av reise ved senere tidspunkt. Resten av pakken kan avbestilles iht. pakkereiseloven, se vilkår for reservasjoner.

Anbefalte forsikringer

Ved bestilling av pakkereise hos oss oppfordres alle å ha reiseforsikring med avbestillingsbeskyttelse, samt forsikring som dekker skade på utstyr og andre uforutsette kostnader under reisen. En slik forsikring kan bestilles hos de fleste forsikringsselskap og benyttes på alle reisene som gjennomføres av familien, og det koster ikke mange kroner per år.

Ikke inkludert i pakken

 1. Mat er ikke inkludert i prisen, men transport til butikk daglig er inkludert.
 2. Fiskekort er ikke inkludert i prisen (koster ca. 70-100 per dag).
 3. Flyreise er ikke inkludert i prisen.
 4. Sovepose / Dyne
 5. Leie av scooter til utvidet mobilitet

Dersom du ønsker en mer eksklusiv pakke så kan du få med deg dine venner på fisketur med helikopter i Nord Norge.