Fiske i Finnmark og Troms

Opplev stillheten i villmarka ved bortgjemte perler med vakende ørret, stor sik, fin røye og kanskje et fiske i verdensklasse. Vårt fokus er at du skal fokusere på fiske og så bruker vi flere generasjoner med erfaring til å finne de beste fiskeplassene for deg. Kanskje du får oppleve ditt livs fiskedrøm?

Del oss gjerne

Facebook
Twitter
WhatsApp
Fiske i Finnmark

Finnmark er mye nærmere enn du tror og etter kort flytur sitter du i bussen på vei fra Alta lufthavn til Norvilt Lodge. Dette er turen for alle som elsker fiske og det er nå du skal få oppleve de beste fiske perlene vi vet om. 

Du bor i Norvilt Lodge som er en full rustet leilighet med høyhastighets internett, fiber tv og aircondition. Lodgen disponerer egen personbil som kan brukes etter eget ønske under hele oppholdet, men du må fylle drivstoff selv. Leiligheten har 4 senger i to soverom, god dusj og toalett, kjøkken og stue etc. Du bor veldig greit. 

Daglig vurderer vi fiskeforhold og setter opp destinasjon for deg, så reiser vi ut sammen for å finne fiskeplassen. Deretter får du kose deg hele dagen på fiskeplasser i verdensklasse uten kø-fiske. Du vil neppe møte en annen fisker i løpet av oppholdet, med mindre du søker til disse kjente elvene som drives kommersielt.

Transport i terrenget

Til de stedene som er utenfor bilvei, så vil vi benytte en CanAm 6×6 til utkjøring og henting. Du kan fiske så lenge du ønsker og når du er lei så blir du hentet igjen. 

Hvis du ønsker å prøver deg på vidda på rent røyevann med særdeles stor røye, så kan vi også organisere det for inntil 2 personer. Kjøreturen med CanAm 6×6 i terrenget tar ca. 1 time hver vei og guiden må bli hos dere hele dagen.

Hvem passer fisketur til Finnmark til?

Denne pakken passer for deg med 100 % fokus på fiske og spesielt dersom fokus er på stor fisk. Vi bryr oss ikke om du er nybegynner eller profesjonell, og dersom du behøver hjelp av oss med fiske så er vi her for deg. Alder eller nedsatt helse er i utgangspunktet ingen hindring for å være med oss. Vi kan tilpasse våre turer slik at en når destinasjonene på en enkel og komfortabel måte. Ved høy alder eller nedsatt helse så ber vi deg skrive det i kommentar når du reserverer guiding med oss. 

Detaljer om fisketuren

Ikke inkludert

Vi driver med organisering av ekstreme fisketurer og guiding av fiskere. For oss er det viktig at du har alt du behøver, men dette er ikke inkludert:  

 • Mat og drikke
 • Fiskekort elv og vann (ca. 70,-)
 • Flyreise fra/til Alta lufthavn
 • Transport fra/til Alta lufthavn
 • Terrengtransport over 30 minutter

Norvilt Lodge 

Når du bruker vårt utstyr og kjøretøy, så er det viktig at du har forsikring som dekker eventuelle skader (reiseforsikring). 
 • Disponerer personbil
 • Daglig veiledning av guide
 • Kjøleskap og fryser
 • Høyhastighets internett
 • Gode senger 
 • Bad med dusj 
 • Håndduker og sengetøy
 • Smart TV og kanaler
 • 3 komplette Packraft ryggsekkbåter

Bestilling av tur

Ved bestilling av tur til oss så faktureres turen umiddelbart med forfall omgående. Dersom betaling ikke er mottatt innen seks dager så vil bookingen bli slettet fra vårt system. Du kan sende bestilling til ailosiri@gmail.com. 

Vi anbefaler at alle har reiseforsikring med avbestillingsbeskyttelse, samt forsikring som dekker skade på utstyr og andre uforutsette kostnader under reisen. Dersom man skal avbestille tur hos oss så må det skje mer enn 60 dager før avreisedag, dersom du ønsker å få refundert pengene.

Pris 6900 per person (en uke)