Publisert

Gaga Flies til den kresne fluefisker

gaga flies

Når vi velger utstyr som skal benyttes profesjonelt til jakt og fiske så må vi velge det beste som finnes. Vi er helt avhengig av god kvalitet og godt samarbeid med leverandøren, så derfor benytter vi fluer fra Gaga flies fra Serbia. 

Kjøp av fluer

I Norge finnes det mange profesjonelle leverandører av fluer og vi bruker veldig mange av de når vi handler fluer. De kjenner Norske forhold meget godt og har som regel lang erfaring innen fluefiske i Norge. Hvis du vil så kan du få laget det utroligste. Det anbefales derimot at du holder deg til det proffene anbefaler. Fluer er heller ikke den største kostnaden for en fluefisker, så at man må betale 40-50 kroner for en flue betyr ikke så mye for folk flest. 

Hvis man derimot er opptatt av prisen så kan man selvfølgelig handle fra utlandet, for eksempel hos pro-fisk.dk i Danmark. Prisene de operer med er veldig bra, men kvaliteten kjenner ikke vi til. Man har opplevd å kjøpe fluer til billig penge fra andre steder enn pro-fisk.dk og når man får fluene så lurer man på om disse er produsert i Kina. Det fungerer sikkert bra de også, fisken biter sikkert i dem også. 

Vi kjenner vårt eget behov når det gjelder fluer og har dermed anledning å bruke fluebindere med lang erfaring. Vi benytter Gaga Fluer (Gaga Flies) fra Serbia til utvikling av fluer til vårt eget bruk og de er ingen hvem som helst når det kommer til kompetanse. De har ufattelig mye erfaring og de arbeider med eliten innen fluefiske. 

Gaga fluer | Kvalitetsleverandør fra Serbia

Gaga Fluer (Gaga Flies) eies og drives av Dragoslav Mihajlović, det er en familiebedrift hvor alle sammen bidrar på en eller annen måte. Dragoslav har drevet med fluefiske i 35 år og bundet fluer i 25 år. Etter 25 år har han levert rundt 200.000 fluer til fluefiskere fra hele verden. Gaga Flies har samarbeidet med virksomheter over hele verden, de har designet og bundet fluer til alle typer bruk. Hans kone tar seg av papirarbeidet, mens hans datter binder fluer. 

Gaga flies

Etter 20 år vokste bedriften og Dragoslav var nødt å involvere sin datter Milijana. Dragoslav snakker ikke engelsk, men Milijana gjør. Dragoslav er avhengig av Milijana for å håndtere sine internasjonale kunder. Milijana har bundet fluer for Gaga Flies i 3 år og hun har også vært på Camp Villmark sammen med Stonefly tidligere. Milijana snakker Engelsk og litt Norsk, så den dagen du kontakter Gaga Flies så er det henne du snakker med. 

Gaga flies online

Om du vil kjøpe gode fluer til lav pris så kan du kontakte Gaga Flies selv. Virksomheten har egen Facebook side hvor du kan sende melding til de angående fluer som du har bruk for. Du kan søke etter Gaga Flies på Facebook eller klikke her. 

gaga flies

Gaga flies legger også ut veldig mange bilder av fluer som de lager og hvis du interessert i å følge med på hva som foregår i fabrikken så kan du søke Gaga Flies på Instagram også. Det kan du se nærmere 1000 bilder av fluer og arbeid med fluer.

Pris på fluer er 1 euro per flue for de billigste og 2,5 euro for de dyreste. Prisen kan man ikke klage på. Frakten koster kun 10 euro. 

Når vi velger utstyr som holder høy kvalitet så kan ikke vi tenke så mye på prisen, men at Gaga Flies er billig i tillegg er veldig positivt for oss. Kvalitet leverer de i alle fall så det holder.