Publisert

Ferie i Norge | gratis reise til Norges beste fiskeplasser

Det er mulig å reise på ferie i Norge gratis! Reis til de beste fiskeplassene i Norge gratis ved å dele opplevelsene med likesinnede. Før vi begynner så må vi nevne at vi gir bort en gratis reise til Nord Norge til deg som liker jakt og fiske. Vær med i trekningen du også ved å klikke her. 

Ferie i Norge | Gratis over hele Norge

Det finnes utrolig mange kreative personer i Norge som er langt over gjennomsnittet interessert i fiske. De deler ofte fiskehistorier og bilder med likesinnede uten å ha noe igjen for det. Hvis de hadde visst at fiskemagasiner ofte betaler 1500 – 1800 kroner per side inkludert bilder så hadde de fort forstått at en artikkel gjerne finansierer 2. ukers fisketur til Nord Norge. Under en fisketur på 2. uker kan man gjerne skrive 4-5 artikler og plutselig har man ganske mange kroner til overs.

Det morsomme er at det krever svært lite av deg før du kan sette i gang. Det viktigste er at du gjør noe som du elsker og deler opplevelsen med andre. Det er slik Lars Monsen, Kristoffer Clausen og mange andre har fått så mange følgere. De dokumenterer mens de gjør noe de elsker! Liker du å fiske og vil på ferie i Norge? – så sett i gang! 

ferie i norge

Hvordan skrive gode artikler

Å være en god skribent er ikke medfødt egenskap. Når man skriver artikler og leser bøker så utvikler man ferdigheter som gjør at man er i stand til å skrive gode artikler – øvelse gjør mester! Artikkelen leveres også til magasin som gjør en del redaksjonelt arbeid med artikkelen som sendes inn. Man behøver ikke å være profesjonell fra første dag. Det viktigste er tross alt at du setter i gang arbeidet og skriver din første artikkel. I dag finner man også ekstremt mye innhold om alt mulig på youtube, så du kan lære deg absolutt alt du ønsker mens du sitter hjemme på sofaen. 

Vanskeligere enn dette er det faktisk ikke. Det krever en del innsats fra deg som skribent, du må bruke tid på å lære deg gode skriveferdigheter og utvikle et godt øye for fotografi.

Hvordan ta profesjonelle bilder

En stor del av artikkelen du har skrevet er bildene som viser fram innholdet visuelt. Det viktigste er ikke å ha fotoutstyr som er profesjonelt, det viktigste er å fortelle historie med bildene. Det finnes tusener av filmer på Youtube som forteller hvordan du kan bli dyktigere å ta bilder. Dersom du bruker litt tid hver dag på å tilegne deg kunnskap om fotografering så vil du utvikle deg fort. Det kreves litt trening for å bli bedre. 

Bli guidet for garantert suksess

Dersom du vil reise gratis som journalist så er du avhengig av å lykkes for å kunne levere godt materiale. Hvis du er på en fremmed plass så kan du skaffe deg en guide som sørger for at du lykkes. Hvis du er smart så samarbeider du med guiden slik at du slipper å betale for guidingen. Når du er fersk i faget og ikke er sikker på at du får solgt artikler så kan det være en utfordring. Det er uansett slik at man er nødt til å prøve dersom man skal ha en jobb hvor man hele tiden gjør det man liker best. 

Arbeid er ofte det som hindrer folk i å oppfylle fiskedrømmene sine, men hvis du er smart så kan arbeidet ditt oppfylle dine fiskedrømmer år etter år.