Harejakt i Nord Norge

harejakt i nord norge

Harejakt i Nord Norge

Harejakt med hund i ulvefritt terreng, uten trafikk og andre forstyrrelser. Man kan sitte i skogen og lytte til losen uten å være bekymret. Det er som å reise 30 år tilbake i tid i Sør Norge, det er dette som er harejakt i Nord Norge. 

Denne turen blir skreddersydd til deg slik at du får det akkurat som du selv vil og vi vil tilby deg vår lokalkunnskap om harejakt. Vår målsetning er at du skal måtte tenke minst mulig og helst kun fokusere på jakt med hund, så tar vi oss av resten. 

Vi låner også ut gratis Garmin hundepeiler med premium kart over hele området og slenger med par hundehalsbånd også slik at du har det du trenger hvis du mangler kart. Dersom det er snø så har vi truger og ski også som du kan bruke, samt annet turutstyr. Fortell gjerne hva du trenger og så ordner vi det til deg. 

Terrengene vi bruker er avhengig av lokale forhold i perioden når du er her. Noen steder er det mange tusen reinsdyr og andre steder mye sau i terrenget, alt avhengig av når tid du ønsker å besøke oss. 

PRIS KR. 699 PER PERSON PER DAG

Begrensninger for jegere

Hvis du skal jakte på områder med sau og reinsdyr så behøver du hund med bufebevis, men dersom vi velger terreng behøver du ikke å tenke så mye på det. Vi kjenner lokale forhold og velger ut terreng som er «trygt» for din hund. 

Alder og nedsatt helse er heller ingen hindring for oss så lenge vi får beskjed på forhånd. Selv barn kan være med på jakten dersom du ønsker det, men da med foreldre eller foresatte som tar ansvar for dem. 

Siden vi kjører ut med buss eller terrengkjøretøy, så behøver man ikke å gå langt for å komme ut i terrenget. Dersom man jakter på øyene så behøver man derimot å komme seg litt ut av bilveien dersom man ønsker å få skutt haren, men dersom man bare vil la hunden jage så kan man gjerne lage bål nært veien. 

DETALJER OM HAREJAKT I NORD NORGE

OVERNATTING i våre hus ligger 1-2 timer fra lufthavn og består av hus med alt du behøver for komfortabelt opphold. Begge hus er utstyrt med strøm, vann, fiber internett, toalett/dusj og ligger likevel sentralt i gode jaktterreng. 

Både Norvilt Lodge i Kautokeino og Nordreisa er godt plassert i terrenget dersom du liker jakt og fiske. Du kan også leie begge stedene uten guide dersom du ønsker det, men dersom det er første gang du er i Nord Norge så anbefaler vi på det sterkeste at du får med deg en guide som er kjent i terrenget. Men som sagt, det er opptil hver enkelt!

Ved BESTILLING av guiding hos oss tilkommer et reservasjonsgebyr på kr. 2000,- med forfall to dager etter bestilling. Resten av beløpet forfaller 2 måneder før reise. Reservasjonsgebyr deles av gruppen som reiser sammen og er ikke refundbar ved avbestilling ved senere tidspunkt. 

Vi anbefaler at alle har reiseforsikring som dekker skade på utstyr og som også har avbestillingsforsikring dersom du blir syk eller ikke kan reise. En slik forsikring tilbys av de fleste forsikringsselskap, og er et kundeforhold mellom deg og ditt forsikringsselskap. 

Russisk Støver Arja ved harefall i Malangen.

Kontakt oss i dag

Hvis du fortsatt har noen spørsmål om harejakt i Nord Norge eller ønsker å bestille deg en tur til høsten, så kan du enten ringe oss på telefon 41122155 eller sende en e-post til post@norvilt.com

Hvis du vil sjekke tilgjengelighet så må du sende e-post.