Harejakt i Nord Troms

Nå kan du bli med på harejakt sammen med oss i ulvefritt terreng uten rådyr, hjort og trafikk. Det er deilig å sitte i skogen mens losen går uten at man behøver å tenke på alt som kan gå galt under jakten. Man nyter bare losen i vakker natur som gir sjelefred til den som elsker jakt.

Ta kontakt med oss på telefon 411 22 155 eller e-post post@norvilt.com dersom du har spørsmål om harejakt i Nord Norge. Vi skreddersyr hele turen for deg slik at du får den eksakt som du ønsker den.

VI JAKTER i ulvefritt terreng med mye hare og lite forstyrrelser. På kveldene tilbereder vi hare til middag mens vi koser oss under stjernehimmelen mens Nordlyset danser over oss.

Vår målsetning er at du skal komme til oss med uten å måtte planlegge noe! Vi tilrettelegger absolutt alt for deg, ja selv jaktutstyr dersom du ønsker det. Vi kan til og med strekke oss så langt at du får låne harehund av oss.

VI LÅNER UT GRATIS kart over hele Nord Norge til Garmin Astro 320, eventuelt komplett hundepeiler sett. Du kan også låne stolsekk, truger, jaktski og staver og alt mulig annet jaktutstyr dersom du har behov. Spør oss om det er noe spesielt du har behov for, fordi vi har det meste. 

Vi jakter i forskjellige terreng ettersom hvor det er best å jakte når du kommer. Noen av stedene vi jakter på er Arnøya, Senja, Reisadalen, Uløya, Kautokeino og andre steder.

Alder eller nedsatt helse er i utgangspunktet ingen hindring for å være med oss på jakt. Vi kan tilpasse våre turer slik at en når destinasjonene på en enkel og komfortabel måte. Bare ta kontakt, så finner vi en perfekt løsning for deg!

Våre jakthus ligger 1-2 timer fra Alta lufthavn med direktefly fra Oslo.

Overnatting skjer i Kautokeino eller Nordreisa, alt avhengig av hvor vi velger vår jakt når du kommer.

Reservasjonsgebyr

Ved bestilling av pakkereise hos oss tilkommer et reservasjonsgebyr på kr. 2000,- med forfall to dager etter bestilling. Vær oppmerksom på at reservasjonsgebyr ikke er refunderbar ved avbestilling av reise ved senere tidspunkt. Gebyret deles av hele gruppen.

Anbefalte forsikringer

Ved bestilling av pakkereise hos oss oppfordres kunder å ha reiseforsikring med avbestillingsbeskyttelse, samt forsikring som dekker skade og andre uforutsette kostnader under reisen. En slik forsikring kan bestilles hos de fleste forsikringsselskap og benyttes på alle reisene som gjennomføres av familien.

Vi ønsker deg velkommen som vår gjest!!

Ikke inkludert i pakken

  1. Mat er ikke inkludert i prisen, men transport til butikk er inkludert.
  2. Jaktkort er ikke inkludert i prisen. Vi kjøper fortløpende.
  3. Flyreise er ikke inkludert i prisen.