Publisert

Helikopter til fisketurer med Norvilt | er det verdt det?

Nord Norge er så stort at dersom man skal besøke de aller beste fiskeplassene så er helikopter til fisketurer løsningen, fordi ellers ville det ha tatt 3-4 dager med vandring for å komme til og fra fiskeplassene. Men er det verdt å ta en slik tur? 

Helikopter til fisketurer

Helikopter til fisketurer

Vi benytter Eurocopter AS 350B2 “Ecureuil” for 5 passasjerer med 35 kilo bagasje hver. Helikopteret har lastekurver på utsiden og er komfortabel å fly med. Cruisefart er på ca. 225km/t. Det har en rekkevidde på 671km, så man kan fly rundt 330km innover vidda i luftlinje og det er langt. 

Hvem bruker helikopter til fisketurer? 

De som bruker helikopter til fisketurer i Nord Norge er personer som ønsker å bruke ferien på fiske i stedet for vandring, kjøring etc. Man får med seg det meste man ønsker seg på tur, ja man kan ta med aggregat også dersom man ønsker det. Norvilt har lagt opp helikopter til fisketur slik at alle gjester har egen 2. manns telt for privatliv og det er fordi med helikopter klarer vi lett å dra med oss slik vekt. Uten helikopter ville det ha vært helt urealistisk. Kostnadsmessig er helikopter lønnsomt dersom man regner med at til fots taper man flere dager fiske, mens med helikopter er man på plass ved de beste fiskeplassene i løpet av 30 minutter. 

Flyturen med helikopter er en opplevelse

Det å oppleve vidda fra lufta er helt spesielt for de aller fleste. Selv om det går rimelig fort over vidda så har man tilstrekkelig med tid å nyte vakre Nord Norge. Veldig mange kjøper sightseeing turer med helikopter i Nord Norge, mens her får du både sightseeing med helikopter og fisketur i samme slengen. Det morsomme er at du får en ny sightseeing tur med helikopter etter 7-8 dager på vidda. 

Det helikopter til fisketurer verdt pengene? Ja, absolutt! Dersom du vil bruke din ferietid til fiske og samtidig oppleve vakre Nord Norge fra lufta så er helikoptertur verdt hver krone. 

Sjekk vår tur: Helikopter til hemmelige fiskevann

 

Hvor skal du ta fly dersom du skal med helikopter på fisketur?

Til denne turen skal du fly til Tromsø lufthavn og derifra drar vi dere til helikopterbasen. Du kan lese detaljer om fisketuren under produktbeskrivelsen for selve turen: Helikopter til fiskevann i Nord Norge