Helikopterfiske Nord Norge

helikopter i nord norge

Helikopterfiske Nord Norge

Opplev villmarka, stillheten, roen og avstanden til sivilisasjonen. Bortgjemte fiskesteder med vakker røye i verdensklasse! Med helikopter kommer man seg til fiskeplasser som normalt er utilgjengelig for folk flest og får fisket røye som de færreste har opplevd tidligere. Hvis du vil oppleve de bortgjemte perlene i den arktiske villmarken så er dette din mulighet. 

Kr. 49.900 per tur

Helikoptertur til Arktisk villmark

Natur- og fiskeopplevelse

Det er veldig få ting som kan utkonkurrere det å kunne fly til fiskeplasser hvor veldig få andre personer har vært tidligere. Det man må ta høyde for er at når man en gang er midt i den arktiske villmarken, så har man begrenset mobilitet fordi all forflytning skjer til fots. Derfor velger veldig mange unge fluefiskere Fluefiske i Finnmark pakken, fordi den har mest fokus på rekordfiske og mindre fokus på naturopplevelsen. 

Røya kan være en sta fisk som er lite aktiv dersom det er varmt i været og noen gang er den svært sensetiv når det gjelder værforhold. Så ofte erfarer vi noen dager som er veldig stille og det skjer veldig lite, men når det da koker så følger ofte timer med enorm aktivitet. Helikopterfiske er ikke for alle, men dersom du har litt tålmodighet og evner å nyte naturen så er dette en tur som man gjerne snakker om mange år fremover i tid. 

Transport
Vi henter deg og dine venner fra Tromsø lufthavn som avtalt på forhånd. Turen videre tar Om du ankommer med fly så er Tromsø nærmeste flyplass. Vi henter våre gjester med minibuss, etter om lag 2 timer vil vi ankomme helikopterbasen hvor turen starter. Basen blir startpunktet for din tur ut i den arktiske villmarka. I nærheten av helikopterbasen er det mulig å handle inn mat og drikke til turen.

Om helikopter
Våre turer starter ved vår helikopterbase ved innsjøen Kilpisjärvi like over grensen i vårt vakre naboland Finland. Kilpisjärvi ligger oppe på viddeplatået om lag 400 moh. Fiskeplassene som vi bruker er det ingen andre som flyr til. Helikopteret er en Eurocopter AS 350B2 “Ecureuil” og kan ta til sammen 5 passasjerer med maksimalt 30 kilo vekt baggasje per person.

Teltleir
Etter en kort flytur lander vi ved våre utvalgte destinasjoner der vi etablerer vår basecamp. Campen er valgt ut ifra nærhet til gode fiskemuligheter. Campen består av en gigantisk Outwell telt med 4 soverom, gassvarme, gasskomfyr, bord og stoler, samt luftsenger. Vi bor komfortabelt for å si det mildt.

Hvem passer turen for?
Siden du blir fløyet inn til destinasjonene, er ikke våre turer fysisk krevende. Dermed passer våre turer for de aller fleste. Våre turer er spesielt egnet for deg som heller ønsker å bruke tiden på fiske istedenfor å vandre i flere dager for å nå frem til slike områder. Alder eller nedsatt helse er i utgangspunktet ingen hindring for å være med oss på tur. Vi kan langt på vei tilpasse oppholdet etter dine behov. Bare ta kontakt, så finner vi kanskje en perfekt løsning for deg!

Pakken inkluderer

  • Transport fra/til Tromsø lufthavn
  • Helikopter til villmarken, maks 4. personer
  • Komplett leir inkl. telt, båter, peilere etc. 
  • Fulltids fiskeguide
  • Overnatting i hytte før hjemreise (dusj)
NB! Det er samme pris for 1 person som 4 personer. 

Ikke inkludert

  • Mat og drikke
  • Personlig utstyr
  • Fiskeutstyr
  • Fiskekort til Norske fiskevann
  • Flyreise fra/til Tromsø lufthavn
Man må også ha egen sovepose, underlag og sekk. 

Bestilling av helikopterfiske til Nord Norge

Denne pakken må bestilles god tid før avreise på grunn av reservasjon av helikopter, oppsett av leir og andre praktiske årsaker. Hvis man venter for lenge så er det sannsynligvis ikke gjennomførbart, så ta gjerne en uforpliktende samtale med oss på telefon 411 22 155 før bestilling. 

Antall dager: 2-10 dager

Avbestilling, reservasjonsgebyr og forsikringer

Ved bestilling faktureres reservasjonsgebyr på kr. 15.000 med forfall 7 dager fra bestillingsdato. Denne skal dekke reservasjon av helikopter og guider. Vær oppmerksom på at denne ikke re refunderbar ved avbestilling, så vi anbefaler å ha avbestillingsforsikring. 

Kunder bør også ha reiseforsikring som dekker skade på utstyr, samt alt annet som måtte være behov for.