helikopter i nord norge

Helikopterfiske Nord Norge

Vil du komme lengst mulig sivilisasjonen, men hater å gå? Bli med oss på på røyefiske til våre hemmelige vann som normalt er helt utilgjengelig for folk flest. Med helikopter kommer man seg til fiskeplasser som normalt er utilgjengelig for folk flest og får fisket røye som de færreste har opplevd tidligere. Hvis du vil oppleve de bortgjemte perlene i den arktiske villmarken så er dette din mulighet. 

Kr. 49.900 per tur

Helikoptertur til Arktisk villmark

Det er veldig få ting som kan utkonkurrere det å kunne fly til fiskeplasser hvor veldig få andre personer har vært tidligere. Det man må ta høyde for er at når man en gang er midt i den arktiske villmarken, så har man begrenset mobilitet fordi all forflytning skjer til fots. Derfor velger veldig mange unge fiskere Fluefiske i Finnmark i stedet, fordi den har mest fokus på rekordfiske og mindre fokus på naturopplevelsen. 

Røya kan være en sta fisk som er lite aktiv dersom det er varmt i været og noen gang er den svært sensetiv når det gjelder værforhold. Ofte erfarer vi flere dager som er veldig stille og hvor det skjer lite, men når det plutselig koker så følger ofte timer med enorm aktivitet. Helikopterfiske er ikke for alle, men dersom du har litt tålmodighet og evner å nyte naturen så er dette en tur som man gjerne snakker om mange år fremover i tid. 

 

 

Transport og helicopter flyvning

Vi henter deg og dine venner fra Tromsø lufthavn som avtalt på forhånd. Turen videre tar Om du ankommer med fly så er Tromsø nærmeste flyplass. Vi henter våre gjester med minibuss, etter om lag 2 timer vil vi ankomme helikopterbasen hvor turen starter. Basen blir startpunktet for din tur ut i den arktiske villmarka. I nærheten av helikopterbasen er det mulig å handle inn mat og drikke til turen.

Om helikopter
Våre turer starter ved vår helikopterbase ved innsjøen Kilpisjärvi like over grensen i vårt vakre naboland Finland. Kilpisjärvi ligger oppe på viddeplatået om lag 400 moh. Fiskeplassene som vi bruker er det ingen andre som flyr til. Helikopteret er en Eurocopter AS 350B2 “Ecureuil” og kan ta til sammen 5 passasjerer med maksimalt 30 kilo vekt baggasje per person.

Teltleir og typisk kunde

Etter en kort flytur lander vi ved våre utvalgte destinasjoner der vi etablerer vår basecamp. Alle deltakere får tildelt eget telt og vi har med oss standard leirutstyr. Alle må ha personlig utstyr som liggeunderlag og sovepose, samt egen mat. 

Hvem passer turen for?
Siden du blir fløyet inn til destinasjonene, er ikke våre turer fysisk krevende. Dermed passer våre turer for de aller fleste. Våre turer er spesielt egnet for deg som heller ønsker å bruke tiden på fiske istedenfor å vandre i flere dager for å nå frem til slike områder. Alder eller nedsatt helse er i utgangspunktet ingen hindring for å være med oss på tur. Vi kan langt på vei tilpasse oppholdet etter dine behov. Bare ta kontakt, så finner vi kanskje en perfekt løsning for deg!

Bestilling av helikopterfiske

Denne pakken må bestilles god tid før avreise på grunn av reservasjon av helikopter, oppsett av leir og andre praktiske årsaker. 

Hvis man venter for lenge så er det sannsynligvis ikke gjennomførbart, så ta gjerne en uforpliktende samtale med oss på telefon 411 22 155 før bestilling. 

Antall dager: 2-10 dager

Fakturering og forsikringer

Turen faktureres umiddelbart med forfall omgående, fordi helikopter må reserveres tidlig dersom man skal få plass.

Alle bør ha reiseforsikring som dekker kostnader ved avbestilling av tur. Det skjer også at utstyr blir skadet på en slik tur og reiseforsikring dekker dette.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp