Helikopterfiske Nord Norge

Villmarka, stillheten, roen, avstanden til sivilisasjonen. Bortgjemte fiskesteder med vakker røye i verdensklasse! Kanskje det er akkurat du som får oppleve ditt livs fiskedrøm? Vi tilbyr unike guidede turer hvor vi benytter helikopter transport inn til våre destinasjoner. Dette gir oss en helt unik mulighet til å nå de bortgjemte perlene langt inne i den arktiske villmarken. Mange av våre fiskedestinasjoner er i utgangspunktet helt «utilgjengelig» og svært lite besøkt.

Inkluderer: 

 • Transport fra/til Tromsø lufthavn
 • Helikopter fra/til vidda for 4 personer + guide.
 • Komplett leir inkl. Outwell telt, packraft båter, nødpeiler etc. 
 • Daglig guiding og bistand av kompetent person
 • Overnatting i fin hytte siste natt før hjemreise, dusj og strøm

NB! Man booker per helikoptertur, så det er samme totalpris for 1 person som 4 personer. 

helikopter i nord norge

Denne pakken må bestilles god tid før avreise på grunn av booking av helikopter, oppsett av leir og andre praktiske årsaker. Hvis man venter til sommeren nærmer seg så er det sannsynligvis fullt. Kontakt oss på telefon 411 22 155 for uforpliktende prat.

Antall dager: 2 – 10 (ditt valg!)

Transport
Vi henter deg og dine venner fra Tromsø lufthavn som avtalt på forhånd. Turen videre tar Om du ankommer med fly så er Tromsø nærmeste flyplass. Vi henter våre gjester med minibuss, etter om lag 2 timer vil vi ankomme helikopterbasen hvor turen starter. Basen blir startpunktet for din tur ut i den arktiske villmarka. I nærheten av helikopterbasen er det mulig å handle inn mat og drikke til turen.

Om helikopter
Våre turer starter ved vår helikopterbase ved innsjøen Kilpisjärvi like over grensen i vårt vakre naboland Finland. Kilpisjärvi ligger oppe på viddeplatået om lag 400 moh. Fiskeplassene som vi bruker er det ingen andre som flyr til. Helikopteret er en Eurocopter AS 350B2 “Ecureuil” og kan ta til sammen 5 passasjerer med maksimalt 30 kilo vekt baggasje per person.

Teltleir
Etter en kort flytur lander vi ved våre utvalgte destinasjoner der vi etablerer vår basecamp. Campen er valgt ut ifra nærhet til gode fiskemuligheter. Campen består av en gigantisk Outwell telt med 4 soverom, gassvarme, gasskomfyr, bord og stoler, samt luftsenger. Vi bor komfortabelt for å si det mildt.

Hvem passer turen for?
Siden du blir fløyet inn til destinasjonene, er ikke våre turer fysisk krevende. Dermed passer våre turer for de aller fleste. Våre turer er spesielt egnet for deg som heller ønsker å bruke tiden på fiske istedenfor å vandre i flere dager for å nå frem til slike områder. Alder eller nedsatt helse er i utgangspunktet ingen hindring for å være med oss på tur. Vi kan langt på vei tilpasse oppholdet etter dine behov. Bare ta kontakt, så finner vi kanskje en perfekt løsning for deg!

Reservasjonsgebyr

Ved bestilling av pakkereise hos oss tilkommer et reservasjonsgebyr på kr. 15.000 med forfall 7 dager etter bestilling. Denne dekker forskudd ved reservasjon av helikopter i høysesong. Vær oppmerksom på at reservasjonsgebyr ikke er refunderbar ved avbestilling av reise ved senere tidspunkt. Restbeløp forfaller 42 dager før avreise.

Anbefalte forsikringer

Ved bestilling av pakkereise hos oss oppfordres kunder å ha reiseforsikring med avbestillingsbeskyttelse, samt forsikring som dekker skade og andre uforutsette kostnader under reisen. En slik forsikring kan bestilles hos de fleste forsikringsselskap og benyttes på alle reisene som gjennomføres av familien.

Inkludert i pakkereisen

 • Transport fra/til Tromsø lufthavn
 • Helikoptertransport fra/til fiskeplass
 • Komplett leir med telt, leirutstyr og packraft båter
 • Daglig guiding og assistanse
 • Leie av førstehjelpsutstyr, satelitt nødpeilere, gps
 • Overnatting i stor hytte før hjemreise, dusj og sauna

Ikke inkludert i pakken

 • Mat og drikke
 • Personlig utstyr
 • Fiskekort til Norske fiskevann
 • Flyreise fra/til Tromsø lufthavn

Dersom du heller ønsker litt enklere fisketur hvor vi bor i hus og fisker i nærheten av Kautokeino, da kan du ta nærmere titt på pakketuren fiske i Finnmark.