Bli en Norvilt guide

Er du en av de personene som er over gjennomsnittet interessert i fluefiske, fluebinding og bare det å være ute i naturen?  Da er du kanskje den personen vi setter! Vi ser etter en enturiastisk fluefisker som kunne ha tenkt seg å tjene penger på å fiske i et av Norges beste fiskeplasser. 

Kanskje en av dine venner på Facebook vil verdsette tips fra deg? Del gjerne artikkelen på Facebook. 

Fluefiske i Finnmark - Å leve av hobbyen sin

De aller fleste seriøse fluefiskere i Norden kjenner til fiske i Finnmark og Troms. Veldig mange har allerede besøkt Nord Norge og ofte har dette resultert i personlige rekorder. Det er også dette som er din jobb som guide, nettopp å lære deg å kjenne stedet så godt at du vet hvor det er bra fiske til enhver tid. Når du har tatt fiskere dit så kan du gjerne fiske selv også. 

Fluefiske i Finnmark

Tenk deg å fiske så mye du klarer mens du tjener penger? Vi guider ikke på samme måte som alle andre, fordi vi fisker sammen med våre gjester.

Det er en ganske annerledes jobb?

Fisketur med Norvilt

Kompetanse og personlighet

Du er en selvstendig og blid person som elsker å fiske. Du er en sosial person som liker å snakke og hjelpe andre med gode råd. Åpenbart må du være glad i friluftsliv. Det viktigste er ikke at du er profesjonell innen fluefiske eller at du er utdannet i den retningen, men at du er lærevillig og har brennende ønske om å lære. 

Alt du må kunne hos oss vil vi lære deg og du guider sammen med en av oss inntil du føler deg helt trygg på steder, kjøretøy, fiskeplasser osv. 

Videre gjelder følgende: 

  • Må ha førerkort klasse B
  • Må være naturvandt
  • Pratsom og omgjengelig
  • Kan håndtere ATV/UTV
  • Kan fiske med Orvis (vårt utstyr)
  • Kan være i Finnmark flere uker av gangen
  • Kan binde fluer og forstår insektslære
  • Er en kreativ sjel som aldri gir opp 

Er du interessert?

Hvis du føler at du passer inn som guide for Norvilt neste sommer og har lyst å prøve deg på verdens fineste sommerjobb, ja da kan du sende enkel søknad til ailosiri@gmail.com.

Hvis du har spørsmål om sommerjobben så kan du ringe 411 22 155 for å ta en fiskeprat.