Jobb som guide for oss

Er du en entusiastisk person som elsker fluefiske, da er du kanskje personen vi ser etter. Vi ser etter entusiastiske fluefiskere som kunne ha tenkt seg å tjene penger på å fiske etter stor ørret i fiskeparadis. Vi setter pris på om du deler denne om du kjenner noen som elsker å fiske.  

Vi ønsker å gjøre vårt tilbud til våre gjester fra Norge, Finland, Sverige og England bedre fra 2020. Etter mange års testing og forbedring av sportsfiskepakker i Finnmark er vi endelig klar til å levere et fantastisk fiskeprodukt. 

Fluefiske i Finnmark

De fleste som driver med fluefiske kjenner til Troms og Finnmark og de aller fleste som har besøkt Nord Norge har tatt en eller annen form for personlig rekord. Vår jobb er å ta fluefiskere til steder hvor det er størst sjanse for nye rekorder. Vår jobb er å vite hvor det er bra eller dårlig fiske til enhver tid, da fiskeplasser endres utover sesongen. 

Padletur på Finnmarksvidda

Vi har også padleturer på vidda igjennom fiskeeldorado og det er et produkt som er blitt ekstremt godt mottatt. En normal tur på 5 dager kan gi opptil 500 fisk, så det er ikke sammenlignbart med noe. Vår jobb er å sørge for utstyr til padleturer, stoppe ved de beste fiskeplassene, transportere grupper til vidda og generelt være kjentmann for fiskere som søker etter noe helt spesielt. 

Kompetanse og personlighet

Våre guider skal være selvstendig og blid som person. Du må være glad i å snakke med folk og hjelpe folk med gode råd, samt være glad i friluftsliv. 

Det viktigste er ikke at du er profesjonell innen fluefiske, men du må brenne for fiske og være lærevillig. Du vil få god opplæring av våre erfarne guider både når det gjelder fluefiske og guiding. Du vil også få hjelp daglig helt til du føler deg trygg på å guide på egenhånd.

  • Blid og omgjengelig person
  • Selvstendig og lærevillig
  • Glad for å hjelpe amatører
  • Flink å utfordre profesjonelle
  • Førerkort kl. B

Guidens oppgaver

Våre guider skal først og fremst tilføre lokalkompetanse til fiskegrupper, samt sørge for å organisere gruppene daglig. Daglig vil guider diskutere fiskeplasser og fiskeforhold slik at våre gjester aldri behøver å «prøve og feile». 

Guider skal også tilføre fiskeglede til gruppen og hjelpe til under fisketurer med fluer, fiskeredskaper, håving, filming etc. Guider skal fiske sammen med gruppene, så guiden skal få fiske så mye som ønskelig og forhåpentligvis ta egne personlige rekorder. 

Det vil bli gitt omfattende opplæring til fiskeguiden, så det viktigste for oss er personlige egenskaper og brennende engasjement. 

Annonse for fisketur 2020 i Troms og Finnmark

Er du interessert?

Hvis du føler at du passer inn som guide for Norvilt neste sommer og har lyst å prøve deg på verdens fineste sommerjobb, ja da kan du sende enkel søknad til ailosiri@gmail.com.

Hvis du har spørsmål om sommerjobben så kan du ringe 411 22 155 for å ta en fiskeprat.