Om selskapet | Jakt og fiske i Nord Norge

Vi tilbyr skreddersydde jakt- og fisketurer i Nord Norge til deg som setter pris på genuine og enkle opplevelser med høy opplevelsesfaktor. Alle våre produkter er satt opp på forhånd etter det vi mener gir best opplevelse, men alle produkter kan skreddersys til din gruppe. 

Siden 2007 har vi drevet med jakt-, fiske- og naturopplevelser i Troms og Finnmark. Vi er selv fluefiskere, jegere og naturelskere. Derfor er alle våre turer satt opp slik som vi selv hadde ønsket en det og det blir på en måte din garanti på at vi holder det nivået som forventes. 

Å dra på tur med oss er som å dra på tur med en god venn og ofte har vi kontakt med alle våre gjester over mange år. Noen har også besøkt oss som venner ved senere tidspunkt. Vi setter pris på samholdet på våre turer, fordi vi vet hvor viktig trivsel er under våre turer. 

Våre camper i Troms og Finnmark

Norvilt Lodge Kautokeino

Fra leiren vår i Kautokeino arrangeres en stor del av våre aktiviteter. Dette er basen vår for rypejakt, fluefiske, snøscootersafari og mye mer. Vi leier også ut stedet via AirBNB for de som ønsker et opphold uten guide. 

Norvilt Lodge Reisadalen

Fra leiren i Reisadalen er det 1 minutt å gå til berømte Reisaelva og det beste av alt så kommer du til en av de beste sonene. I Reisadalen kan man oppleve bra røyefiske, snøscooterturer, isfiske og mye mer. 

Våre guider i 2020

FISKE I NORD NORGE MED AILO

Ole Nils Ailo

Ole Nils Ailo Siri organiserer og gjennomfører samtlige turer hos Norvilt. Lang erfaring fra reindrift og guiding i Nord Norge gir en viss trygghet for våre kunder. Han driver med fluefiske og jakt på fritiden, og som regel er han den som svarer dersom du kontakter Norvilt. 

FISKE I NORD NORGE MED ANNE MERETE

Anne Merete

Anne Merete guider alle våre fisketurer og har spesielt guidet padleturer på vidda med Packrafts. Hun trives best på vidda med snøscooter, så dersom du bestiller snøscootertur eller isfiske med oss så er det trolig Anne Merete som er din guide. I tillegg syr hun all bekledning som brukes på de mest ekstreme turene. Sjekk Asiri for oversikt over bekledning. 

Philip Aas

Philip er en fiskeentusiast som fisker hele året i Trøndelag og det er veldig få personer i Norge som er mer ute i naturen enn han. Philip besøkte oss som gjest tidligere og vi ble svært godt kjent i løpet av en ukes tid, og etter det har han vært en del av gjengen vår. 

Han er utdannet som friluftsveileder og naturguide med sertifisering for kano og kajakk. I tillegg er han en veldig omgjengelig fyr som er gøy å dra på tur med, så de fleste vil nok like turer med Philip. 

Philip skriver også artikler for Norske fiskemagasiner.