OM NORVILT | FISKE I NORD NORGE | JAKT I NORD NORGE

Norvilt tilbyr skreddersydde guidede jakt- og fisketurer i Nord Norge. Vi tilbyr reisegaranti på alle våre pakketurer og oppfordrer i tillegg alle kunder å skaffe seg reiseforsikring med avbestillingsforsikring. Alle våre vilkår er utarbeidet i henhold til pakkereiseloven (Lov om pakkereise) og Barne- og Familiedepartementets forskrifter til loven, og vi oppfordrer alle som bestiller våre pakker å skrive ut vilkår og betingelser. Les mer om reisegaranti ved å klikke her.

Ler mer om reiseforsikring ved å klikke her. 

VÅRE GUIDER I JAKT OG FISKE

FISKE I NORD NORGE MED AILO

Ole Nils Ailo Siri

Ole Nils Ailo Siri organiserer og gjennomfører samtlige turer hos Norvilt. Lang erfaring fra reindrift og guiding i Nord Norge gir en viss trygghet for våre kunder.

E-post adresse: post@norvilt.com | telefon 411 22 155

FISKE I NORD NORGE MED ANNE MERETE

Anne Merete Fyhn

Anne Merete guider alle våre fisketurer og har spesielt guidet padleturer på vidda med Packrafts. Hun har også erfaring som fiskeguide. I tillegg syr hun all bekledning som brukes på de mest ekstreme turene. Sjekk Asiri for oversikt over bekledning. 

Philip Aas

Philip er en super-entusiast hva fiske angår og det er få mennesker i Norge som er mer ute i naturen enn han. Fra sommeren 2020 guider han for Norvilt i Nord Norge.

Utdannet som friluftsveileder og naturguide med sertifisering for kano og kajakk. Det er umulig å kjede seg med Philip på laget.

Norvilt Lodge – Reisadalen

Norvilt Lodge – Kautokeino

Fiske i Nord Norge

Fiske i Nord Norge er spennende og det finnes utrolig mange muligheter. Mange vet eksakt hva de ønsker og da skreddersyr vi opplevelser for de, mens for de som aldri har vært oppe har vi ferdige pakketurer slik at de kan oppleve fiske i Nord Norge uten å måtte ”prøve og feile” metoden.

Norvilt arrangerer fiske i Nord Norge etter alle ferskvannsarter. Røyefiske, ørretfiske, gjeddefiske, harrfiske, sikfiske, abborfiske – ja fluefiske etter alle arter som finner her oppe. Vi sikter oss alltid inn på fiskeplasser med fisk i verdensklasse, slik at du kan oppleve fiske i Nord Norge som en proff.

Jakt i Nord Norge

Jakt i Nord Norge byr på svært mange spennende opplevelser i ulvefritt terreng. Vi driver med jakt selv også så vi setter opp turer med høy opplevelsesfaktor. Mange har helt spesifikke ønsker til jakt i Nord Norge og da skreddersyr vi jaktturer, men vi har også pakketilbud til deg som aldri har vært oppe før. Jakt i Nord Norge skal være enkelt for deg, du skal kun tenke på utstyr så tar vi oss av resten.

Rypejakt i Finnmark

Vi arrangerer jakt i Nord Norge etter hare og rype. Vi har mye kompetanse innen harejakt med hund, fordi vi har egne harehunder. Vi har også kompetanse innen rypejakt med hund og har også fuglehund.

FILM FRA FISKE I NORD NORGE

Her kan du se en film fra fiske i Nord Norge hvor det brukes helikopter som transport til gode fiskevann. Dette er en fisketur som passer for folk som vil bruke tiden til fiske i stedet for transport.