OM NORVILT | FISKE I NORD NORGE | JAKT I NORD NORGE

Fiske i Nord Norge er Norvilts hovedprodukt og Norvilt organiserer fiske i Nord Norge hele sommersesongen. Det tilbys både enkle og eksklusive pakketurer, samt det skreddersys turer til grupper med helt spesifikke ønsker. Utover det tilbyr vi også jakt i Nord Norge og da spesielt harejakt med hund, samt rypejakt med hund. Se en av våre mest populære fisketurer: Guidet sportsfiske til Finnmarksviddas bortgjemte perler

 

VÅRE GUIDER

FISKE I NORD NORGE MED AILOOle Nils Ailo Siri (Facebook)

Ole Nils Ailo Siri er en jakt- og fiskeentusiast som er daglig leder for virksomheten. Han guider de fleste turer som arrangeres av Norvilt og setter sammen skreddersydde turer for Norvilts kunder. Han har lang erfaring som guide på opplevelsesturer i Nord Norge. E-post adresse: post@norvilt.com | telefon 411 22 155

 

 

FISKE I NORD NORGE MED ANNE MERETEAnne Merete Fyhn (Facebook)

Anne Merete organiserer og bidrar under planlegging av turer for våre kunder. Deltar også under turene som transportør, kokk og diverse. Hun skreddersyr all bekledning til guider og bidragsytere, samt til kunder som har ønske om skreddersydd bekledning enten som arbeidsklær eller som minne fra turen. Besøk Asiri for oversikt over bekledning. 

 

 

FISKE I NORD NORGE MED NILS ISAK Nils Isak Oskal (Facebook)

Nils Isak guider alle fisketurer i Nord Norge og spesielt helikopterturer som krever litt ekstra av oss som arrangør. Han har lagt erfaring innen jakt og fiske, og har etter mye mas også begynt med fluefiske. Han har lang erfaring fra arbeid ute i naturen under ekstreme forhold, blant annet i Svalbard. 

 

 

FISKE I NORD NORGE MED KYRREKyrre Pedersen 

Kyrre Pedersen har enormt mye erfaring innen ferskvannsfiske i Nord Norge og har også arbeidet som guide ved Reisaelva. Han driver også med jakt, men arbeider som fisker på heltid. Han har bidratt som produktutvikler og kvalitetssikrer for våre turer, og vil trolig være med på noen fisketurer utover året. 

 

 

FISKE I NORD NORGE MED KJETIL REIERSENKjetil Reiersen

Kjetil er en veldig dyktig person innen markedsføring, samtidig som han kjører elvebåt- og snøscooterturer for oss i Nordreisa. Han er svært godt kjent i Nordreisa kommunes utmark og sikrer at lovverk etterfølges av oss som leverandør. Han har vært hjelper for oss i reindrift i mange år og liker seg veldig godt ute i naturen. 

 

NORVILT LODGE – NORDREISA

 

NORVILT LODGE – KAUTOKEINO

FISKE I NORD NORGE

Fiske i Nord Norge er spennende og det finnes utrolig mange muligheter. Mange vet eksakt hva de ønsker og da skreddersyr vi opplevelser for de, mens for de som aldri har vært oppe har vi ferdige pakketurer slik at de kan oppleve fiske i Nord Norge uten å måtte ”prøve og feile” metoden.

Norvilt arrangerer fiske i Nord Norge etter alle ferskvannsarter. Røyefiske, ørretfiske, gjeddefiske, harrfiske, sikfiske, abborfiske – ja fluefiske etter alle arter som finner her oppe. Vi sikter oss alltid inn på fiskeplasser med fisk i verdensklasse, slik at du kan oppleve fiske i Nord Norge som en proff.

FISKE I NORD NORGE

JAKT I NORD NORGE

Jakt i Nord Norge byr på svært mange spennende opplevelser i ulvefritt terreng. Vi driver med jakt selv også så vi setter opp turer med høy opplevelsesfaktor. Mange har helt spesifikke ønsker til jakt i Nord Norge og da skreddersyr vi jaktturer, men vi har også pakketilbud til deg som aldri har vært oppe før. Jakt i Nord Norge skal være enkelt for deg, du skal kun tenke på utstyr så tar vi oss av resten.

Vi arrangerer jakt i Nord Norge etter hare og rype. Vi har mye kompetanse innen harejakt med hund, fordi vi har egne harehunder. Vi har også kompetanse innen rypejakt med hund og har også fuglehund.

JAKT I NORD NORGE

FILM FRA FISKE I NORD NORGE

Her kan du se en film fra fiske i Nord Norge hvor det brukes helikopter som transport til gode fiskevann. Dette er en fisketur som passer for folk som vil bruke tiden til fiske i stedet for transport.