Padlesafari i Finnmark

Padle milevis over Finnmarksvidda mens du fisker deg igjennom de mest fantastiske fiskeplasser du kan tenke deg. Opplev storslått natur og fantastisk fiske i løpet av en ukestur på en Packraft båt. Bli med på årets kuleste opplevelse!

Padleturen

Vi henter gruppen fra Alta lufthavn og starter mot Kautokeino etter en kort handletur i Alta. Etter handleturen går turen videre mot Kautokeino hvor vår transport med 6-hjuling ut til Finnmarksvidda venter. Etter noen timer er vi på Finnmarksvidda langt fra folk og 5 dager lange padleturen starter.

Overnatting

Vi bor i telt under hele turen og derfor må alle ha med eget telt, sovepose og annet utstyr til overnatting. Selv om guide har feltutstyr til matlaging, så er det lurt at alle har med eget utstyr.

Padleutstyr

Vi bruker Packraft fra Packraft Norge under alle våre turer og disse båtene holder ekstrem høy kvalitet. Med båtene får du også hjelm, redningsvest og skikkelig bra karbonåre. Båtene er svært stabil og komfortabel, og du kan gjerne ha med ganske mye vekt uten at det påvirker båtens egenskaper spesielt mye.

Fiske og utstyr

Utstyr som brukes til fiske må alle ta med selv og regne som personlig utstyr. Det er fint å fiske både med sluk og flue på denne turen, og uansett hva du fisker med så vil du bli fornøyd. Vi fisker røye, ørret, harr, gjedde, abbor, sik etc. Hvilket utstyr den enkelte ønsker å ta med er valgfritt. Forrige gruppe fikk over 200 fisk per mann av alle nevnte arter.

Planlegging før turen

Før du kommer til oss så organiserer og planlegger vi turen slik at du skal slippe å tenke så mye. Vi ønsker at du skal kunne nyte turen uten bekymringer. Vi har gjennomført mange turer sammen med andre som deg, så vi vet mer om hva du kommer til å ønske enn du gjør selv.

Etter 5 dager padletur tar vi oss dusj i et hus i Kautokeino og får pakket klar til hjemreise. Deretter reiser vi til Alta lufthavn for å ta fly tilbake den 6. dagen.

Hvem passer pakken til?

Packraft padling over Finnmarksvidda krever ikke spesielt mye forkunnskap og man behøver ikke å være topptrent for å takle det. Vi kan derimot forlenge turen noe dersom gruppen ønsker å padle ekstra sakte.

Reservasjonsgebyr

I pakken er kr. 2000,- reservasjonsgebyr per gruppe og den faktureres med forfall 7 dager etter bestilling. Vær oppmerksom på at reservasjonsgebyr ikke er refunderbar ved avbestilling av reise ved senere tidspunkt. 

Anbefalte forsikringer

Ved bestilling av pakkereise hos oss oppfordres kunder å ha reiseforsikring med avbestillingsbeskyttelse, samt forsikring som dekker skade og andre uforutsette kostnader under reisen. En slik forsikring kan bestilles hos de fleste forsikringsselskap og benyttes på alle reisene som gjennomføres av familien.

Ikke inkludert i pakken

  1. Mat er ikke inkludert i prisen.
  2. Fiskekort er ikke inkludert i prisen (koster ca. 70 per dag).
  3. Flyreise er ikke inkludert i prisen.
  4. Personlig utstyr: Sovepose, Liggeunderlag, sekk, klær etc. 
  5. Fiskeutstyr av noe slag

Hvis du ønsker deg litt mer rolig opplevelse så kan du se Fisketur til Finnmarksvidda.