Informasjon om personvern hos Norvilt.com som eies av Sami Culture AS og driftes av Ole Nils Ailo Siri. Dersom du ønsker å komme i kontakt med oss så kan du kontakte oss per e-post post@norvilt.com eller telefon 411 22 155. 

Personopplysninger

På denne nettsiden samler vi kun personopplysninger når du reserverer en tur eller kjøper et produkt. I den sammenheng behøver vi ditt navn, din e-post adresse, transaksjonsdata og annen teknisk informasjon som kan lagres i informasjonskapsler. Vi behøver dem for å kunne behandle ordrer. 

Vi lagrer aldri sensitive personopplysninger som på noen måter kan bli misbrukt og vil aldri videreformidler informasjonen som du legger igjen hos oss. 

Vi samler ikke inn personopplysninger med mindre du velger å legge dem igjen hos oss ved reservasjon. 
 

Media

All informasjon som brukere laster opp blir aldri offentliggjort eller brukt til noe annet enn å behandle ordrer. Vi tillater ikke noen form for opplasting utover det en reservasjon krever. 
 

Kontaktskjemaer

Dersom du bruker kontaktskjema eller chat funksjon for å komme i kontakt med oss så blir ingen informasjon lagret på vår nettside. Vi ber også at det ikke sendes sensitiv informasjon over natt selv om våre servere holder høy sikkerhetsnivå. Dersom du melder deg på vårt nyhetsbrev så lagres navn og e-post adresse på en tredjeparts-dataserver som holder meget høy sikkerhet. 
 

Informasjonskapsler

Dersom du legger igjen informasjon på denne nettsiden og ber systemet huske navn, e-post og nettsted så blir informasjonen lagret i en informasjonskapsel. Dette skal gjøre din brukeropplevelse bedre. Disse utløper etter ett år. 
 

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Vi benytter Facebook piksel som lagrer din adferd på denne siden og bruker den informasjonen til markedsføring på Facebook. Videre bruker vi Google Analytics som også loggfører din adferd på denne nettsiden og informasjonen blir senere brukt for å gjøre brukeropplevelsen bedre for våre brukere. 
 

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

All data som blir sendt på vår nettside er kryptert og beskyttet, og deretter lagret i vår database. Vår database krever tofaktorautentisering og holder særdeles høy sikkerhet.