Publisert

Reisareven 2016 – Akki’s Valla

Tore og Valla på Camp Villmark 2016

Lørdag 29. oktober åpnes Reisareven 2016 av ingen ringere enn Akki’s Valla med Tore Strøm som hundefører og Nordreisa Jeger- og Fiskerlag stiller med skyttere under jakten. I år handler det om å skyte flest mulig rev for hunden i løpet av en jaktdag og de som ikke har mulighet å delta som skytter kan følge hunden live på nettet ved bruk av PC/Mac, mobiltelefon eller nettbrett. 

dsc_0349-1

Reisareven kjøres i gang fjerde gang og denne gangen har vi stor tro på at det vil bli mer jakt enn noen ganger før. Nordreisa Jeger- og Fiskerlag er arrangør av Reisareven i 2016 og formålet i år er at så mange som mulig skal få muligheten til å skyte rev for hund i los. I år er det ikke bare en helg med jakt, nå er det en dag per jakthund som stiller opp og oppnår vi 20. hunder i løpet av sesongen så betyr det 20. jaktdager for oss som liker jakt. Du kan lese mer om Reisareven ved å klikke på denne lenken.

Akki’s Valla jaktlaget

Valla er en Russisk Støver som er godt kjent i Nordreisa. Den har tidligere deltatt under Reisareven og kom også på 8. plass under NM for støvere. Hun er jakt champion på både rev og hare, men den foretrekker oftest rev hvis muligheten er der. Jaktlaget består av Tore Strøm (eier), Peder Flesjø, Anders Birkelund og Robin Isaksen. Så håper vi at mange i Nordreisa Jeger- og Fiskerlag også stiller opp som skyttere for å få skutt så mange rev som mulig.

Akkis Valla rev

Følg med live

Nordreisa Jeger- og Fiskerlag benytter B-Bark hundepeilere fordi man kan se hele jaktlaget live på mobiltelefonen, samt fordi ungdom med mobiltelefon også kan spore hunder uten å investere dyr hundepeiler. Det spesielle med vårt system er at folk kan sitte hjemme og følge med på hundepeileren live. Vi vil publisere live feed fra Reisareven samme øyeblikk som hunden slippes.