Rypejakt i Finnmark

Rypejakt i Finnmark

Opplev det beste fra to verdener sammen med oss! Vi jakter i enorm villmark om dagen og koser oss i hus midt i terrenget om kvelden. Rypejakt kan oppleves på veldig mange måter, men for oss med erfaring fra Finnmark betyr det mye å kunne ha det komfortabelt om kvelden. 

Hver morgen kjører vi ut våre jegere til de beste terrengene, slik at både hunder og jegere slipper å bruke energi på noe annet enn jakt. Etter endt dag plukker vi opp jegere igjen og sørger for behagelig avslutning på dagen. 

Kun 699 per dag

Transport i Nord Norge

Din rypejakt på Finnmarksvidda starter fra Alta lufthavn hvor våre guider plukker deg opp på vei til Kautokeino. Hvis du kommer med egen bil så må du møte opp i Kautokeino og kontakte oss per telefon. Du kommer deg på plass i huset hvor vi skal bo under hele oppholdet og så kjører vi deg ut i terrenget daglig. 

Norvilt Camp

Når du jakter hos oss så bor du innendørs i leilighet med du behøver for komfortabelt opphold. Vi kan også sette opp leir i terrenget dersom jegere ønsker det, men erfaringen viser at de aller fleste liker vår løsning best.  Poenget er at du skal kunne komme til oss uten å måtte dra med noe utstyr annet enn jaktutstyr og klær, og så skal du kunne bruke vårt feltutstyr under jakten. Vi har koke og stekeutstyr, primuser, fat, kopper osv. Vi har også GPS med premium kart over hele området, dersom våre gjester ønsker det. Huset i seg selv er midt i et av de beste jaktområdene i Kautokeino. 

Alder eller nedsatt helse er i utgangspunktet ingen hindring for å jakte med oss, fordi vi har bred erfaring i tilpassing av våre opplevelser. Du kan gjerne ta kontakt med oss dersom du har spørsmål om tilpasset tur! 

Forsikringer og reservasjonsgebyr

Alle reservasjoner innebærer et reservasjonsgebyr på kr. 2000,- som faktureres umiddelbart etter godkjent reservasjon. Vi gjør oppmerksom på at reservasjonsgebyr ikke refunderes ved avbestilling. Resten av turen kan avbestilles inntil maks 42 dager før reisedag. 

Vi oppfordrer også våre gjester å ha reiseforsikring med avbestilingsbeskyttelse, så er man dekket dersom man får skader på utstyr under turen.  Slike forsikringer kan også brukes resten av året av hele familien, så dette er noe alle burde ha dersom de reiser noen steder. 

Vi gjør også oppmerksom på at mat, jaktkort, våpen, flyreise og personlig utstyr ikke er inkludert i prisen. 

Bestilling av rypejakt

Alle bestillinger bør komme så tidlig som mulig på året på grunn av jaktkort. 

Ring oss på telefon 411 22 155 eller send en e-post til post@norvilt.com dersom du har spørsmål. 

Følger med

 • Transport fra/til Alta lufthavn (minibuss)
 • Overnatting i moderne hus (Kautokeino). 
 • Kjøring ut til terrenget med CanAm 6×6 daglig. 
 • Guiding i terrenget, hvis ønskelig. 
 • GPS med premium kart, samt hundepeiler(e). 
 • Transport til matbutikk, pub ol. daglig. 
 • Høyhastighets internett og TV i huset. 

Følger ikke med

 • Flyreise til/fra Alta lufthavn 
 • Jaktkort må kjøpes av jegeren selv online. 
 • Våpen og ammunisjon. 
 • Jaktklær og personlig utstyr. 
 • Mat og drikke kjøpes av jegere selv. 

Siden vi kjører ut til jaktterreng daglig så kan vi jakte i alle terreng rundt Kautokeino og dermed alltid sikre at våre jegere er der hvor det er beste jaktforhold. Huset som vi bor i ligger derimot midt mellom 4 av de beste terrengene i Kautokeino, så normalt er det aldri behov for å søke andre terreng. Siden terrengene vi bruker er veldig populær så kan man møte andre jegere der, men det er svært sjelden fordi det selges begrenset antall kort per terreng.