Rypejakt i Finnmark

Nå har du mulighet til å bo komfortabelt i Kautokeino og bli kjørt ut daglig til gode jaktterreng, slik at du bor komfortabelt om kvelden og jakter i fred om dagen. På den måten får du det beste fra to verdener.

Transport

Din rypejakt på Finnmarksvidda starter fra Alta lufthavn hvor du blir hentet av Norvilt bussen, eventuelt kan du kjøre til Kautokeino på egenhånd. Du kan velge om du ønsker en leir på vidda eller om du ønsker å bli kjørt ut daglig. Størst suksess har vi hittil med å ha alle jegere hos oss om natten slik at vi kan bytte terreng daglig hvis nødvendig, men det er kun for de som prioriterer å bo komfortabelt og få maksimalt utbytte av jakten.

Norvilt Camp

Hos oss kan du bo innendørs i leilighet med 4 sengeplasser, eventuelt flere dersom ønskelig, eller du kan bo i stort telt med 3-4 soverom med senger, oppholdsrom med spisebord og stoler, vindfang, varme, kjøkkenutstyr osv. Teltet blir satt opp i nærheten av huset slik at du har strøm, lys, varme og tilgang til toalett. Huset i seg selv er midt i et av de beste jaktområdene i Kautokeino.

Alder eller nedsatt helse er i utgangspunktet ingen hindring for å være med oss. Vi kan tilpasse våre turer slik at en når destinasjonene på en enkel og komfortabel måte. Bare ta kontakt, så finner vi kanskje en perfekt løsning for deg!

Alle reisende bør pakke med seg følgende:

 • Våpen, våpenkort og ammunisjon
 • Jegerkort, jaktkort
 • Ryggsekk for dagsturer
 • Ryggsekk for utstyr
 • Vanntette sko og gode jaktklær
 • Ullundertøy
 • Sovepose 
 • Ekstra skift klær

Reservasjonsgebyr

Reservasjonsgebyr på kr. 2000,- faktureres umiddelbart etter godkjent reservasjon. Vi gjør oppmerksom på at reservasjonsgebyr ikke refunderes ved avbestilling. 

Anbefalte forsikringer

Ved bestilling av pakkereise hos oss oppfordres kunder å ha reiseforsikring med avbestillingsbeskyttelse, samt forsikring som dekker skade og andre uforutsette kostnader under reisen. En slik forsikring kan bestilles hos de fleste forsikringsselskap og benyttes på alle reisene som gjennomføres av familien.

Ikke inkludert i pakken

 1. Mat og drikke.
 2. Jaktkort. Bestilles hos FEFO.
 3. Flyreise.