Rypejakt i Finnmark

Ekte rypejakt er å bo midt på jaktmarkene med hundene dine og jakte daglig rett fra leiren. Ingen transport, ingen distraksjoner – bare ren nytelse! Dette er hva vi arrangerer for deg og vennene dine høsten 2023.

Vi har satt opp en komplett jaktcamp for vennene dine midt i et godt rypejaktområde slik at du ikke trenger å ta med deg noe annet enn jaktutstyret og hunden din. Det skal være enkelt, kreve minimal planlegging, og vi tar oss av stresset før ankomst.

Kontakt for pristilbud og tilgjengelighet. 

Leiren på vidda

Leiren vi har forberedt for deg er en teltleir med alt du kan ønske deg. Du kan bestille feltsenger, stoler og bord, vedovn, vannkanne, tørr ved, hundebur, gasskokekar, badstue og hva du måtte ønske. Det skal være enkelt for deg, du skal ikke planlegge og stresse før jakten. Det er nesten bare fantasien din som setter grenser for hva en leir kan romme.

 

Transport til leiren

Ved ankomst Kautokeino blir du beleilig transportert med 6×6 terrengsykkel. Turen er praktisk for både to- og firbeinte jegere og varer vanligvis ikke lenger enn to timer. Hvis det er behov arrangerer vi flere turer, og er det noe vi får skryt for så er det at reising er så utrolig komfortabel for alle.

Vi har også en mann tilgjengelig under hele oppholdet dersom det skulle oppstå behov for hurtig henting, eller dersom man bare behøver å dra til butikken en tur.

Alder eller svekket helse er i utgangspunktet ingen barrierer for å jakte hos oss, da vi har mye erfaring med å tilpasse opplevelsene våre. Ta gjerne kontakt hvis du har spørsmål om en tilpasset tur! Vi kan også tilby daglig guiding fra Norvilt Lodge slik at du kan bli tatt med til jaktmarkene daglig og returnert hjem til lodgen om kvelden.

 

Reservasjon av tur

Vi begynner å ta imot bestillinger i januar 2023 og vi ønsker å redusere antall bestillinger for å fokusere på kvaliteten på tjenestene våre. Vi er kjent for å strekke oss ekstra for å sikre kvalitet og trivsel for våre jegere, og vi kan ikke gjøre det hvis vi tar for mange bestillinger.

Vær gjerne tidlig ute dersom du ønsker å jakte med oss. Dersom du har dine ønsker klar når du kontakter oss så vil vi kunne lage best mulig opplevelse for deg. 

Ring oss på 41122155 eller send oss en e-post på post@norvilt.com hvis du har spørsmål.

Utkjøring av leir

Alle bestillinger faktureres umiddelbart og forfaller etter 7 dager. Reservasjoner bekreftes ikke før betalt, og dersom betaling ikke er mottatt innen 1 uke, slettes bestillingen automatisk. Vær også oppmerksom på at du ikke kan få refundert reise dersom det er mindre enn 60 dager igjen til første reisedag ved avbestilling. 

Vi oppfordrer også våre gjester til å ha reiseforsikring med avbestillingsbeskyttelse, slik at du også er dekket ved skader på utstyret under reisen. Denne forsikringen kan også brukes av hele familien resten av året, så det er noe alle bør ha hvis de skal på reise.