Snøscootersafari Finnmark

FØLG OSS

Isfiske

Dersom du ønsker å oppleve fiske etter stor arktisk røye, så setter vi opp turen til fiskevann hvor vi selv fisker matfisk. Du kan sette opp isfiske daglig dersom du ønsker å fokusere på det eller kombinere det med andre ting du ønsker å oppleve.

Severdigheter og sightseeing

I Kautokeino kan vi sette opp en dag med snøscooter-sightseeing, slik at du får oppleve en samisk bygd. Blant annet ønsker mange å besøke Juhls og kjøpe suvenir til noen hjemme, mens andre ønsker å kjøre med reinsdyr. Kautokeino har mye å se på og vi kan sette opp en dag hvor gruppen får se mest mulig av bygda.

Snøscootersafari tar deg igjennom en reise igjennom Arktisk natur slik vi opplever det i vår hverdag. I løpet av turen vil du forstå hvorfor folk i Nord Norge elsker turer til vidda.

Denne skreddersydde turen til Tundraen gir det mulighet til å komme deg bort fra kjedelig hverdag med elektronikk, arbeid og stress. Vi setter turen opp slik at den passer til deg og din økonomi, slik at du får eksakt det du behøver.

Reindrift i Nord Norge

Dersom du ønsker å oppleve reinsdyr og store reinflokker mens du er i Nord Norge, så kan du følge med reingjetere på patruljering på vidda. Ikke bare får du se reinsdyr og reinflokker, men du får også være sammen med folk som lever av naturen i ditt land.

Overnatting i Kautokeino

Vi ønsker at gruppen er samlet hele tiden og derfor tilbyr vi overnatting i Kautokeino. Vår overnatting har 4 sengeplasser, men kan utvides til 6 sengeplasser ved behov. Ved behov for større plass så kan vi også tilby overnatting på Thon hotell Kautokeino eller andre overnattingssteder.

Samisk matopplevelse

Vi kan også organisere samisk kokk en eller flere dager, slik at du får oppleve tradisjonell samisk mat. I den forbindelse kan vi også

Praktisk informasjon

  • Vi anbefaler varme vinterklær til arktisk klima. Det kan fort bli -30 grader utendørs og det rekker det ikke med skijakke.
  • Vi anbefaler flere lag med ull, fordi for mye klær er bedre enn for lite.
  • Pakken inneholder ikke flyreise, men vi henter gjester fra Alta lufthavn.
  • Pakken inneholder ikke mat og drikke, men vi kjører til butikk som ofte som nødvendig.

Har du spørsmål?

Hvis du har spørsmål angående turen eller ønsker å bestille, så kan du kontakte oss på telefon 411 22 155 eller post@norvilt.com

Prisen på pakketuren er avhengig av hva du selv ønsker. Hvis du sender oss en e-post så lager vi pakke tilpasset ditt budsjett og dine ønsker.