Snøscootersafari og isfiske

Bli med på vårens fineste eventyr, nemlig isfiske etter røye eller ørret mens vårsolen skinner! Vi skreddersyr denne turen til deg og du får den eksakt slik du ønsker det. 

Turen går langt utenfor telefondekning og annen stress, slik at du får finne roen i sjelen mens du gjør noe spennende. Å skaffe mat er noe som er innebygget i oss mennesker. 

Fra 899 per person

Transport med snøscooter

Snøscooter er veldig vanlig transportmiddel i Nord Norge og de fleste bruker disse til rekreasjonskjøring etter snøscooterløyper. Disse er også brukt i forbindelse med reindrift og annen transport. Vi bruker disse til å komme oss til vidda for å fiske etter røye og våre gjester behøver ikke å gjøre noe annet enn å sitte i vår skreddersydde turistslede for 6 personer mens de nyter den friske fjelluften. 

Fiske på isen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Snøscooter safari

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

 

Isfiske

Dersom du ønsker å oppleve fiske etter stor arktisk røye, så setter vi opp turen til fiskevann hvor vi selv fisker matfisk. Du kan sette opp isfiske daglig dersom du ønsker å fokusere på det eller kombinere det med andre ting du ønsker å oppleve.

Severdigheter og sightseeing

I Kautokeino kan vi sette opp en dag med snøscooter-sightseeing, slik at du får oppleve en samisk bygd. Blant annet ønsker mange å besøke Juhls og kjøpe suvenir til noen hjemme, mens andre ønsker å kjøre med reinsdyr. Kautokeino har mye å se på og vi kan sette opp en dag hvor gruppen får se mest mulig av bygda.

 

Overnatting i Kautokeino

Vi ønsker at gruppen er samlet hele tiden og derfor tilbyr vi overnatting i Kautokeino. Vår overnatting har 4 sengeplasser, men kan utvides til 6 sengeplasser ved behov. Ved behov for større plass så kan vi også tilby overnatting på Thon hotell Kautokeino eller andre overnattingssteder.

Samisk matopplevelse

Vi kan også organisere samisk kokk en eller flere dager, slik at du får oppleve tradisjonell samisk mat. I den forbindelse kan vi også

Praktisk informasjon

  • Vi anbefaler varme vinterklær til arktisk klima. Det kan fort bli -30 grader utendørs og det rekker det ikke med skijakke.
  • Vi anbefaler flere lag med ull, fordi for mye klær er bedre enn for lite.
  • Pakken inneholder ikke flyreise, men vi henter gjester fra Alta lufthavn.
  • Pakken inneholder ikke mat og drikke, men vi kjører til butikk som ofte som nødvendig.

Har du spørsmål?

Hvis du har spørsmål angående turen eller ønsker å bestille, så kan du kontakte oss på telefon 411 22 155 eller post@norvilt.com

Prisen på pakketuren er avhengig av hva du selv ønsker. Hvis du sender oss en e-post så lager vi pakke tilpasset ditt budsjett og dine ønsker.